Торта с вишни йоли

Публикуван: 28.10.2017

Сипете желето вътре и го приберете в хладилника най-малко за часа да се стегне добре. Поздрави рожденичката и да ви е сладко на всички.

Ако започне бързо да се стяга я затоплете леко. Вече дори правя импровизации с комбинации от твои рецепти. Много благодаря, че я сподели с нас! Това е майтап, разбира се.

Преди да разрежете блатовете на две ги оставете да се охладят на стаена температура. А сестра ти да те изненадва със страхотни подаръци.

Намажете формата с масло и поставете хартия за печене. Нанесете пласт крем и покрийте с втория блат. Намажете формата с масло и поставете хартия за печене.

Намажете формата с масло и поставете хартия за печене, торта с вишни йоли. Реших да ползвам какаото. Йоланта Делибозова 12 март г?

Смесете двата крема като продължите да разбивате с миксер.
  • Кипнете на котлон сметаната. Прибавете на тънка струйка мл олио,като продължавате да разбивате с миксера.
  • Оставете крема да се охлади и стегне.

Всичко за мен

Тортата ти е разкошна! Задължително разбърквайте с шпатула или дървена лъжица,за да остане пухкава сместа. Поздрави от Габрово - Диана. Прибавете го на 2,3 пъти,към сместа за блата,като разбърквате с шпатула или лъжица. Точно за такива торти нормалните хора си правят вишновка. Йоланта Делибозова 28 март г.

  • Не е малко брашното и в никакъв случай не бива да бъде повече.
  • Наистина трябва да утроят обема си и да се превърнат в гъст побелял крем. Когато се охлади, добавете черешовия ликьор.

Разбърквайте отвреме на време. Разбърквайте отвреме на време. Разбърквайте отвреме на време. Разбърквайте отвреме на време. Lety 6 март г. За да направите блатовете разбийте яйцата, захарта и ванилията заедно на висока степен в миксера?

Lety 6 март г.

Follow by Email

Йоланта Делибозова 16 август г. През две седмици празнуваме по нещо и почнах да се изчерпвам. Така ме зарадва, и то точно в тези прекрасни празнични дни.

Гуинет 6 март г. Ако нещо не е ясно - насруща съм? Сипете тестото в тортена форма, торта с вишни йоли изглежда страшно изкусително. Дани, твоята изглежда страшно изкусително. Може да направите това и във фризера.

Може да направите това и във фризера.

Secondary menu

Бутер тесто - 1 кора Яйца - 3 бр. Сърдечни поздрави, прегръдка и слънчев мартенски ден, Диана. Към крема прибавете начупеният на парченца черен шоколад. Твоята е изпипана до последния детайл, Дани и ми се прииска едно голямо парче от нея. Желето го направих с ягоди

  • Поставете част от тестото във формата и загладете.
  • След изпичане оставете блата да се охлади напълно,преди да отстраните хартията за печене и да го разрежете хоризонтално на три части.
  • Публикувано от Йоланта Делибозова в 7:
  • Може би просто трябва да опиташ и да видиш какво ще се получи.

Може да направите това и във фризера. А снимките са като живи: Сега има пресни ягоди,ще е чудно с тях. Може да направите работа за дистрибутори в пловдив и във фризера. Може да направите това торта с вишни йоли във фризера.

Може да направите това и във фризера. Венцислава Алтунян 16 март г. Сърдечни поздрави и усмихнато лято, а съчетанието вишна с шоколад го сравнявам. Венцислава Алтунян 16 март г.

Торта с вишни

По-стари публикации Начална страница. Анонимен 12 март г. Шварцвалд си е Шварцвалд:

Благодаря ти от сърце и тук. Пригответе блата,като разделите жълтъците от белтъците. Какао наистина може да сложиш на око.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:7

Последни новини