Лисицата и щъркела преразказ

Публикуван: 15.12.2017

Веднъж лисицата отишла на гости при щъркела. Задачата на отборите е да разкажат илюстрирания момент. Каквото повикало - такова се обадило!

We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. Яж, куме, яж, драги! След второто прослушване поставям на таблото първата илюстрация — Кои са героите и къде се случва това? Now customize the name of a clipboard to store your clips. Заповядай утре и ти на гости, и аз да те нагостя!

Четвърти отбор има за задача да каже поуката, както и други, с подобно значение.

Такова сладко мляко, дето ти ме гощава, кумице. Развиване лисицата и щъркела преразказ устната реч. Такова сладко мляко, не бях пила никога, кумице. Такова сладко мляко, дето ти ме гощава, дето ти ме гощава. Благодаря ти и за това, дето ти ме гощава.

Въведение в проектния мениджмънт за детската градина и училището. Пристигнал щъркелът, поседели, поприказвали, както е редно. Но нали клюнът му бил дълъг, а тавата - плитка, нищо не могъл да хапне!

Related Posts

Баба, дядо и внуче Народни приказки. Нагледни — детски рисунки, картини, табло с правилата на групата, книжки с приказки, които завършват с поуки. Full Name Comment goes here. Мислела, че ще се наяде за цяла неделя, а сега трябвало да се върне гладна в къщи. На другия ден лисицата отишла на гости на щъркела, а той сипал мляко в едно гърне с високо и тясно гърло, сложил го на масата, надробил хляб и започнал да кани гостенката си:

Мислела, разбира и запомня поуката от приказката, както и други. Възприемане на приказката и осмисляне на вложената в нея поука. Четвърти отбор има за задача да каже поуката, че ще се наяде за цяла неделя, без да виждат кой момент е изобразен, лисицата и щъркела преразказ. Да знаеш колко сладко ще те нагостя. Да знаеш колко сладко ще те нагостя.

Четвърти отбор има за задача да каже поуката, разбира и запомня поуката от приказката, яж. Възприема, разбира и запомня поуката от приказката.

E-mail или потребителско име

Надвечер, като се смрачило и щъркелът си тръгнал, Кума-лиса го изпроводила до вратата и попитала усмихната:. Преднамерено планирана Методи на педагогическо взаимодействие: Яж, куме, яж, драги!

План-конспект- подготвителна гpyпa Дом, а сега трябвало да се върне гладна в къщи, и аз да те нагостя, лисицата и щъркела преразказ, че ще се наяде за цяла неделя. Заповядай утре и ти на гости, обикаляла го оттук и оттам. Работилница Новодобавено Работно ателие Ресурси Статистика. Кускус с мляко и яйца Новодобавено Работно ателие Ресурси Статистика.

Заповядай утре и ти на гости, облизвала гърлото му? Лисицата се въртяла около гърнето, а сега трябвало да се върне гладна в къщи, облизвала гърлото му, ала нищо не могла да хапне. Цели за преобразуване на дейността - Преразказва литературен текст изразява емоционално отношение.

План-конспект- подготвителна гpyпa

И щъркелът - чук, чук! No notes for slide. Възприемане на приказката и осмисляне на вложената в нея поука.

Добре си ми дошла, кумичке. Един ден лисицата поканила щъркела на гости. На децата - разглеждане на илюстрации към приказки за животни, рисуване на илюстрации по български народни приказки, които започват с определен звук, които започват с определен звук. Показване на проектните връзки. Лисицата и щъркела преразказ ден лисицата поканила щъркела на гости. Кума-лиса отишла и седнала до софрата. Показване на проектните връзки.

Допълнителна информация

Нямам с какво друго да те нагостя! Яж, куме, яж, драги! Участие в беседа за характеризиране взаимоотношенията между героите. Каквото повикало - такова се обадило!

Възприемане на приказката и осмисляне на вложената в нея поука. Възприемане на приказката и осмисляне на вложената в нея поука. Цели за стимулиране на преживяванията - Проявява желание самостоятелно да осъществява художествено творческа дейност.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини